Tele van a játszószobánk játékokkal. Macik, babák, könyvek, építőkockák és autók sorakoznak a polcokon. Ceruza, vízfesték, zsírkréta és rajzlap várja a szorgos kezeket, hogy alkossanak. De akkor is..”.olyan jó lenne menni, menni valahová. Mindig csak itthon vagyunk. Vagy az oviban… De tényleg…” 

Miután a fenti gondolatokat több kis VH Familia Stúdiós kis növendékünk is megfogalmazta, úgy döntöttünk, útra kelünk. Hiszen megvan hozzá minden: jó idő, jó kedv és a lényeg: új élményekre vágyunk, jól akarjuk érezni magunkat. Elfoglaltuk hát a “nagyok” fehér mikrobuszát (most nekünk is járt, hisz mi is “nagyok” vagyunk már) és magunk mögött hagytuk a  VH Família Stúdió szobáit. Először a városban üzemelő “igazi” játszóházat kerestük fel, ahol van felfújhatós ugrálóvár, csúszda, mászóka és még egy quad is :-) 

Miután itt addig ugráltunk és szaladgáltunk, míg a lábunk bírta, visszaültünk a buszunkba és uzsonnázni mentünk a csónakázó tó melletti ifjúsági parkba. A rendhagyó játszóházhoz rendhagyó uzsonna dukál: együtt gofriztunk a parkban és jót nevettünk, amikor valakinek az orrára ragadt a tejszínhab. 

Hazafelé már olyan fáradtak voltunk, hogy mindannyian majd elaludtunk útközben. Este aztán mindenki örömmel mesélte élményeit a családnak és persze megfogadtuk, hogy máskor is megyünk busszal kirándulni. :-)