A Van Helyed! Alapítvány munkájának 20 éve alatt, számos változást, és a munkánk tökéletesítését lehet megfigyelni.

A munkánk a mélyszegénységben élő közösségekkel történő tapasztalatokra épül. Ezt a tudást halmozzuk fel, amely egymásra épülő, reflektív állandó fejlődést eredményez, ami kulcsa a struktúránk sikerének. Folyamatosan kapjuk a pozitív, erőt adó visszajelzéseket különféle színtereken.

Éppen múlt héten érkezett látogatóba, Christian és Ida Holtet, a Velux Alapítvány képviseletében, hogy filmet készítsenek a munkánkról. A Van Helyed! jelenlegi projektje, a VH Stúdió, a Velux Alapítvány kiemelt projektjeként fut, amit ebben a rövidfilmben szeretnének bemutatni. Christian és Ida egyik Budapesten tanuló növendékünket kísérték az iskolába és haza. Tamara, az egyik legjobb minőségű budapesti gimnáziumban állja meg a helyét, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá. ezen kívül a 'stáb' a Stúdió-k 1-1 átlagos napját is filmre vették, Ózdon és Budapesten.

Mindig nagy öröm megosztani a sikerünket, kiemelten olyanokkal, akik a társadalmi felzárkózás iránt érdeklődőek, elkötelezettek. Továbbá a tapasztalatainkat is örömmel osztjuk meg, és bízunk az építő visszajelzésekben, amelyek tovább tudják tökéletesíteni rendszerünket.

Alig várjuk a kész anyagot, amely önmagáért beszél majd és így többen saját szemükkel láthatják meg, amit mi minden nap első kézből tapasztalunk.

Köszönjük a látogatást!