Néhány növendékünk immáron 3 hónapja részt vesz egy fotós tanfolyamon, budapesten! A facebook oldalunkon (Van Helyed! - You Belong) láthatóak a legutóbbi alkotások!

A rendhagyó fotós tanfolyamon, Csoszó Gabriellával közösen ellátogattunk a parlamenthez, megnéztük a Dunaparton lévő zsidó emlékművet, "megmásztuk" a Gellért Hegyet, és betekintést nyerhettünk egy profi fotó stúdióba, ahol a portré fotózás tudományát sajátíthattuk el.

Hamarosan jelentkezünk, egy hangulatos kis filmmel, amellyel betekintést nyerhettek, hogyan is telt a budapesti "fotós" túránk.

Ezúton is köszönjük a tanfolyam vezetőjének, Csoszó Gabriellának!

“Csoszó Gabriella nem csak képzőművész és fotós. Különleges érzékenységgel és tudatossággal közelíti meg az elmúlt időszak történelmének társadalmi, politikai kérdéseit. Kezdeményezéseivel felkarolja azokat, akiknek nem adódik lehetősége arra, hogy megtanuljanak fényképezni. Tanít hajléktalan embereket, segítségre szoruló gyermekeket, roma fiatalokat. Iskolákban, egyetemen is oktat fotográfiát, többek között az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékén.” (Forrás:elteonline.hu)