Múlt héten a Stúdióban és a Stúdió+ban őszi szünet volt, így néhányan elmentünk egy munkatársi hétvégére, az egyik legbékésebb helyre a földön, Károlytáróra. Rengeteg társasjátékot játszottunk, sütöttünk szalonnát és még kirándultunk is egy keveset.

A Van Helyed! egyik alapelve, hogy a munkatársi közösségünk kötetlen keretek között is találkozzon, hogy egy olyan demokratikus közösséget tudjunk létrehozni, amelyben közösen tudjuk átbeszélni a szakmai nehézségeket és megoldásokat. 

A demokratikus értékek elengedhetetlenek a munkánk szempontjából, mivel a csapatunk munkája állandó együttműködésre épül. Szeretjük azt a teret, amelyben mindenki szakmai álláspontja meg tud jelenni és a döntéseket megbeszélések útján nem pedig hatalmi alapon hozzuk. Ezek az értékek méginkább szerepet kapnak a pedagógiai munkánk és az iskolákkal és családokkal történő partneri viszonyok kiépítése során. 

Nagyon jó dolog együtt játszani és egymással olyan időt is eltölteni, ami nem a munkáról szól, így alapozva meg nem csak az erősebb személyes kapcsolatot, hanem a gyümölcsöző szakmai kapcsolatot is.
Nagyon barátságos hétvégénk volt és reméljük, hogy legközelebb mindenkinek lesz alkalma csatlakozni.

Azt meg ki gondolta volna, hogy a Bumm Szívtál! tényleg létezik?