Jognyilatkozat

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.vanhelyed.org valamelyik oldalára, elfogadja  az alábbi feltételeket.

A vanhelyed.org weboldalon található tartalom a VAN HELYED A Közös Jövőnkért Alapítvány (“Alapítvány”) szellemi tulajdona. 

A weboldalt megtekintő és használó látogató a weboldal tartalmának  kizárólag magáncélú felhasználására jogosult. A magáncélú felhasználás  ellenértékhez nem kötött, jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját  közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

Az Alapítvány fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos  jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi  és magyar törvények védik.

Az Alapítvány előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag,  stb.) feldolgozása és értékesítése. 

A weboldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem  jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Az Alapítvány követelheti a jogsértés abbahagyását és  kárának megtérítését.

 

Felelősség kizárás

Az Alapítvány hangsúlyozza, hogy a weboldal használatából eredő  károkért felelősséget nem vállal. A felhasználók a weboldalt kizárólag saját felelősségükre használják, az  Alapítvány nem felel olyan kárért, amely a helytelen, hibás vagy hiányos tartalom következménye.

Az weboldalon esetlegesen található linkek segítségével elérhető más  tartalmakon található információkat az Alapítvány nem ellenőrzi, ezek  elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.